in ,

MESTI Adalah Penting Untuk Turunkan Berat Badan

Nak Turun Berat Badan, Anda Kena Ada MESTI

MESTI Adalah Penting Untuk Turunkan Berat Badan Pantas

MESTI Adalah Penting Untuk Turunkan Berat Badan Dengan Pantas | Ramai yang datang kepada kami, beritahu dah cuba macam-macam cara tapi masih tak dapat turunkan berat badan.

Dahlah rasa susah turunkan berat sorang-sorang selama berbulan-bulan, lepas tu dalam sebulan je dah naik banyak.

Tak berbaloi penatnya.. banyak dah naik macam double berat yang turun.

Lepas join Kurus Dari Rumah, mudah je turun berat. Enjoy, tak stress.

Sebenarnya mudah je, anda tidak ada MESTI.
Apa itu MESTI?

M = MENTOR
E = ELMU
S = SISTEM
T = TINDAKAN
I  = IMPIAN

 

MENTOR

Mentor adalah individu-individu yang tahu bagaimana cara turunkan berat badan dengan mudah, betul, praktikal dan berkesan serta dah berjaya bantu orang lain turunkan berat badan juga.

Kalau buat sorang-sorang, anda macam eksperimen pada diri sendiri. Cuba cara A berbulan-bulan, lepas tu tukar cara B. Try C pulak.

Akhirnya, habis 2-3 tahun tapi belum tak turun-turun. Malah berat makin naik berganda pula.

Ada rasa macam biasa jadi ke?

Kalau anda dapatkan mentor, anda dah shortcut banyak tahun eksperimen tu. Terus buat yang paling mudah, betul dan berkesan. Kan senang..

Daripada konon-konon anda try 5 tahun tapi tak menjadi juga, dengan adanya mentor, dalam sebulan dua je da turun berat dengan lebih baik berbanding 5 tahun sudah.

Haa.. kan bagus macam tu. Terus dapat result.

Kami di Kurus Dari Rumah secara tidak langsung telah membantu sekitar 3 000 peserta untuk turunkan berat badan hanya dari rumah.

Kepakaran kami adalah membantu rakyat Malaysia untuk turun berat badan hanya dari rumah.

Formula yang kami gunakan memberikan kesan yang hebat dengan pengambilan supplemen dan tetap berkesan walaupun tanpa supplemen.

Lihat Kisah Kejayaan Kurus Dari Rumah ini :

Za mengambil set supplemen lengkap.

 

Mar turun berat tanpa supplemen.
Tanpa supplemen.

Formula Kurus Dari Rumah sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

Terbukti membantu individu dengan pelbagai peringkat kesihatan seperti slip disk, masalah hati, masalah lutut, lepas operation, ceaser dan sebagainya.

Ya, kami adalah Pakar Kurus Dari Rumah.

Dengan adanya kami sebagai mentor, insyaaAllah anda dapat turun berat badan dengan lebih mudah dan pantas berbanding tanpa mentor.

 

ELMU

Elmu adalah berkaitan dengan emosi,

Anda turun berat sikit, anda gembira. Lepas tu berat tak berapa nak turun, anda sedih. Naik sikit, menangis kat bucu katil akhirnya stop kat situ.

Sedangkan apa yang anda tak tahu mungkin berat statik pada masa tu tapi anda dah mengecut, saiz dan ukur lilit berkurangan. Kita panggil ini sebagai inch loss.

Tapi oleh kerana takde support untuk emosi, dan anda pun takde ilmu.. maka usaha terhenti dan jadi sia-sia. Sedangkan kalau teruskan dan tweak sikit lagi.. anda boleh dapat inch loss dan weight loss serentak.

Haa.. rugi kan takde elmu ?

Sama juga dengan workout, kadang-kadang buat seminggu.. lepas tu mula malas.. atau sakit-sakit atau apa juga alasan anda.. then 2 minggu cuti.

Lepas tu sambung cuti lagi sampai bila-bila.

Inilah pentingnya elmu.

Dalam Kurus Dari Rumah, kita wujudkan group support yang setiap hari borak-borak pasa makan, workout, gurau-gurau sikit.. kita happy sebagai sebuah keluarga lain mak lain bapak.

Sama-sama saling update progress masing-masing jadi sama-sama kekal bersemangat.

Coach pula akan perbetulkan mana-mana mindset atau konsep yang tersilap di kalangan peserta.

Coach akan support dalam kumpulan dan secara personal.

Daripada tak tahu tentang inch loss, dah tahu dan teruskan usaha all out.

Daripada berat statik, coach akan bantu buat adjustment yang mana hari tu juga boleh implement supaya minggu seterusnya dah bergerak balik angka timbangan tu.

Amacam ? Best ke best ?

 

SISTEM

Mesti ada sistem yang telah terbukti berjaya yang diikuti.

Nak kawal berat badan, mesti ada secara teratur, bersistem.

Perlu ada jadual makan yang tersusun, waktu untuk workout dan sebagainya.

Anda perlu tahu apa yang sesuai dimakan, apa yang perlu ada elakkan.

Perlu juga modify ikut keperluan masing-masing jika perlu sebab ada orang tak boleh makan kacang, ada yang tak boleh makan itu dan ini.

Kurus Dari Rumah dan susun siap-siap secara asas apa yang anda perlukan. Formula dan sistem Kurus Dari Rumah inilah yang akan buatkan berat badan anda turun dengan pantas.

Sepantas 1.8kg dalam 2 hari.
Ok, hasil tidak semestinya sama namun inilah buktinya.

Di bawah ini adalah contoh panduan Kurus Dari Rumah yang hari ni juga anda boleh amalkan sekarang !!

Anda boleh dapatkan panduan lengkap, Cadangan Persiapan Barang Makanan dan Peralatan Dapur &  Keperluan & Kelengkapan Sukan secara PERCUMA di sini : DOWNLOAD

 

TINDAKAN

Mesti berTINDAK SEKARANG.

Gunakan kuasa tindakan.
Lebih cepat anda bermula, lebih cepat anda kurus.

Mulakan dengan Download Panduan Kurus Dari Rumah.
KLIK SINI >> DOWNLOAD PERCUMA

 

IMPIAN

Mesti berani berimpian.
Apakah yang mahu anda capai?

Nak kesihatan yang lebih baik, nak jadi lebih sihat, nak bebas masalah kesihatan, nak bebas penyakit.

Nak lebih fit dan cergas, nak dapat bentuk tubuh yang menarik, nak kurus sebelum kahwin dan sebagainya.

Impian penting untuk menjadi anda ada kekuatan dan tujuan.

Dalam Kurus Dari Rumah, kami ada kongsi satu teknik penting supaya impian anda tak expired.

Bagaimana impian yang expired?

Nak kurus sebelum kahwin, tapi lepas kahwin.. kembang balik berganda. Kami pasti anda tak mahu macam ni.

Nak dapat berat ideal, lepas dapat.. mula slow down dan memang down tak bangun-bangun.. terus malas 10 tahun akan datang.

Jadi, adalah penting untuk kekal bersama dan kekalkan momentum.

InsyaaAllah.. lepas join Kurus Dari Rumah nanti, anda akan diberikan pemahaman sedikit demi sedikit sehingga lepas anda dapat berat badan dan bentuk tubuh yang cun, anda akan maintain seumur hidup.

 

Anda Nak Turun Berat Dengan Cara Yang Mudah, Praktikal, Betul, Selamat dan Terbukti Berkesan?

Free Online Coaching (Group) dan Personal Coaching.

Whatsapp / Telegram Sekarang : KDR‘ ke 018-4024 608

Pengambilan adalah terhad.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Facebook Comments

Dulu Saiz 31 Kini 28 Tanpa Supplemen

4 Sebab Perut Buncit