Connect with us

Kurus Dari Rumah

Bekal Wrap Untuk Travel | Takdak Alasan Skip Makan Walaupun Travel

DAILY KDR

Bekal Wrap Untuk Travel | Takdak Alasan Skip Makan Walaupun Travel

Bekal Wrap Untuk Travel | Takdak Alasan Skip Makan Walaupun Travel

Peserta #KurusDariRumah diwajibkan makan nasi untuk makan tengah hari setiap hari supaya ambil juga karbohidrat sebagai sumber tenaga.

Maksudnya, tak skip karbohidrat dan nasi pun memang makanan ruji kita kan.
Kalau nak makan nasi, waktu lunch je. Waktu lain tak payah nasi.

Tapi, sekali sekali ok je untuk ganti sumber karbohidrat yang lain macam wrap ni.

Lagi-lagi untuk yang nak berjalan jauh dan tak tau nanti jumpa tempat makan bila atau tak pasti boleh dapat pilihan makanan yang sihat.

So, siap-siaplah bekal wrap.
Sedap dan sihat.

#masterlatifcom #healthylifestyle #lifestylevloggger

Latif 0184024608

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DAILY KDR

To Top